Saturday, 21 September 2013

Huub Teesing Kent de juiste Reden voor armoede: The Worry van Not Being Excellent Enough Is de oorzaak van alle armoede! Maar Hij helpt graag mensen uit As Well

Huub Teesing Houdt de Omloop Flowing?

Tijdens Huub Teesing regelmatig verhuist naar een aantal van de meest niet ontwikkelde gebieden in de wereld,merkte hij inspanningen en weer dat een aantal van de laagste van individuen hadden de meest authentieke echt als voor hun kinderen,hun moeder en vader en voor elkaar.
Hun ontmoetingen gloeide van vreugde en sereniteit,ondanks hun harde levensstijl van voortdurende strijd en moeite.Wat misschien verbaasd Huub Teesing meer dan iets was dat ze had veel van je energie en moeite alleen maar om,alsof de tijd niet beschikbaar zijn.

Ter vergelijking,heeft de haast van de recente levensstijl van vandaag de dag in staat zijn om alles wat een moderne individu denkt ze moeten bezitten krijgen,blijven velen zonder een kans om te denken,te geven,of te zwijgen.In de hedendaagse plaatsen,zien we veel meer onder druk ontmoetingen dan wij comfortabele degenen.
Zo kwam hij tot de samenvatting die werkelijke ras niet kan worden berekend door hoeveel spullen je hebt,of zelfs hoeveel welvaart en energie die je hebt verzameld,maar door hoe goed je tegenkomt over jezelf,over anderen en over de wereld.

Huub Teesing beschrijft dat er geen werkelijke druk of druk van de situatie arm,de spanning optreedt wanneer dat ontoereikend wordt beschouwd als een indicatie van het niet voldoende. Dat is wanneer de stroom van de werkelijke variatie voorkomt streaming.
Als een rivier,geblokkeerd in zijn stroom door de muren van een dam,ons begrip van afwezigheid nog zeker voorkomt dat de altijd aanwezige potentiële stroom van individuele variatie van streaming.De druk die ontstaat in ons,zoals in het geval van de dam,is wat we tegenkomen zo druk en het niet hebben van Huub Teesing muziek veel van uw energie en inspanning om alle factoren we denken te moeten doen aan de verscheidenheid streaming blijven doen.
Nog in staat zijn om echt te weten en deskundige de doorstroming van het ras,kan moeten we eerst absoluut ontmoeting de druk die voortkomt uit het gevoel van nooit genoeg hebben.Huub Teesing interpreteert dat er die innerlijke kloof,die verbondenheid,die wij proberen goed te maken door de vulling onze levensstijl met opwinding die geen duurzaam effect hebben, behalve om verdere verbetering van onze gevoelens van eenzaamheid.
En dit is hoe het moet zijn.Onze goedkeuring van dit gevoel van afwezigheid,opening of eenzaamheid ( of wat dan ook termen die we kunnen kiezen om onze ontevredenheid te verklaren met het leven ),en de vaststelling van het voor al zijn waarde,is een essentiële fase in de richting waardoor meer variatie in onze levensstijl.Deze complete goedkeuring absoluut elimineert het voorkomen dat houdt de stroom van variëteit.

No comments:

Post a Comment